петак, 14. октобар 2011.

Draft Prospekti



Keenan Allen - California Golden Bears

Keenan Allen je '92 godište, a igra kao da je '82. Možda je malo i povlašćen u ekipi Golden Bears-a pošto mu je QB Zach Maynard polubrat pa je logično da u Allen-a ima više poverenja kada gleda kome će da baci loptu.

Šalu na stranu, Allen je apsolutno zaslužio da bude prva meta Maynard-a pošto igra na veoma visokom nivou. Zabeležio je niz od 17 utakmica sa po makar jednom uhvaćenom loptom (taj niz se nastavio sinoć protiv USC-a).

Ove sezone sam imao priliku da ga gledam u dva navrata, dve utakmice koje je njegova ekipa glatko izgubila, ali ovaj momak je imao učinke od 9 rec, 170 yrd, 1 TD i 13 rec, 160 yrd. Neverovatno za 19-godišnjeg momka.

Samo jednu utakmicu pre toga imao je učinak od 10 rec, 197 yrd, 1 TD, tako da ima trenutan niz od 3 utakmice preko 160 jardi, što je prosto neverovatno.

Ovde možete pogledati njegovu statistiku.

Što se tiče njegovih atletskih sposobnosti, njegova visina (191 cm) dolazi do izražaja sa nižim CB, dok mu je 40 vreme izmereno 4.53. Naravno da može to mnogo bolje i verujem da će na tome u budućnosti dosta poraditi.

Нема коментара:

Постави коментар