понедељак, 24. октобар 2011.

Igrači na koje treba obratiti pažnju - Kako su odigrali?

Pre nekoliko dana sastavio sam spisak Top 5 igrača na koje treba obratiti pažnju u 7. kolu, neki su opravdali očekivanja, neki ne...Ipak, ni na jednog ne možete ostati ravnodušni.

5. John Beck (Washington Redskins)

Zabeležio je svoj prvi start u karijeri za Redskins-e, odigrao prvu celu utakmicu posle 2007. godine i nije razočarao. Iako je njegova ekipa izgubila, Beck je imao dobar meč.

22/37, 278 yds, 1 TD, 1 int, 80.8 rtg
3 att, 10 yds, 1 TD

Dakle, imao je ukupno dva tačdauna, kombinovao je skoro 300 jardi i možemo očekivati da ga vidimo kao startnog QB i sledeću utakmicu, ako ne i čitavu sezonu.

4. Brandon Lloyd (St. Louis Rams)

Rams-i su po običaju ubedljivo izgubili, ovoga puta od Dalasa. Da zlo bude veće, igrali su bez Bradford-a, a Feeley nije mogao ništa konkretno da uradi u napadu.
Ipak, odmah se videlo ko će biti glavna meta u napadu u nastavku sezone, pridošlica iz Denvera - Brandon Lloyd.

6 rec, 74 yds, 0 TD

Sasvim dobar nastup, s obzirom u kakvu je ekipu došao.

3. Christian Ponder (Minnesota Vikings)

Da budem iskren, ovaj momak me je oduševio ! OK, kada pogledate statistiku, stičete utisak da je odigrao očajan meč, ništa spektakularno, ali obratite pažnju na sledeće:
1. Činjenica je da nema dobre WR u ekipi
2. Igrao je protiv verovatno najbolje ekipe u NFL trenutno
3. Prvi put se pojavio kao starter na NFL meču protiv navećih rivala

Ono što me je najviše oduševilo je njegova smirenost i hrabrost, poput najboljih QB je slao lopte u double coverage, uspevao da pronađe saigrače i to u prelomnim delovima meča. 6 poena razlike nije veliki poraz i da nije bilo Ponder-a mislim da bi rezultat bio mnogo veći u korist Packers-a.
Sebi je obezbedio mesto startera verovatno do kraja sezone, ako se dokaže, i duže.

13/32, 219 yds, 2 TD, 2 int, 59.2 rtg
4 att, 31 yds

2. Tim Tebow (Denver Broncos)

Ostao sam bez teksta. Taman kada smo se ponadali da će svi već jednom prestati da pričaju o ovom momku, sada su mediji glasniji nego ikad. Kako i ne bi bili kada čovek odigra (blago rečeno) loše čitavu utakmicu, maši saigrače po nekoliko metara, a onda je usledilo čudo.
2:50 ostaje na satu do kraja utakmice, Denver gubi 15:0, Tebow je za to vreme uspeo da postigne 2 tačdauna pasom i da sam istrči konverziju za 2 poena i pošalje utakmicu u produžetke, koju će njegova ekipa na kraju dobiti.
OK, jeste da je to sve izvedeno protiv očajne odbrane Majamija, ali opet čoveku se mora odati veliko priznanje za to što je uradio.

13/27, 161 yds, 2 TD, 0 int, 91.7 rtg
8 att, 65 yds

1. Carson Palmer (Oakland Raiders)

Iako su svi pretpostavljali da će Palmer početi utakmicu, trener Hue Jackson se odlučio za Kyle Boller-a koji, po meni nije nikakav QB. Oakland je to osetio na svojoj koži, 3 presečene lopte je Boller bacio, od toga je jedna vraćena za tačdaun. Jackson je bio primoran da ubaci Palmer-a u igru, iako to nije bio baš najmudriji potez pošto je utakmica već bila izgubljena.
Palmer je uradio sledeće: Bacio je 3 presečene lopte!
Neverovatno, dva pika prve runde su data za njega i ako ovako nastavi, ovo će biti jedan od najlošijih trejdova u istoriji ovog sporta.
Na momente je Palmer delovao dobro, nekako je uspeo da veže preko 100 jardi, i svakako da su sve oči bile uprte u njega ovog vikenda. Samo mislim da su se ljudi više smejali organizaciji Rejdersa, nego što ih je interesovalo kako će Palmer da odigra.

8/21, 116 yds, 0 TD, 3 int, 17.3 rtg

Da ne zaboravim, Rejdersi su izgubili utakmicu sa 0:28 na domaćem terenu, tako da nastup Palmer-a izgleda još lošije.



Нема коментара:

Постави коментар